Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση


   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΑΠΟ ΤΙΣ 7.00 π.μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 11.00 π.μ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ.

   Η ΑΣΚ ΟΤΑ στηρίζει το δίκαιο αγώνα των 27 συναδέλφων εργαζόμενων των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγ. Βαρβάρας, για μόνιμη και σταθερή εργασία.
   Οι συνάδελφοι με την υπ΄ αριθμ. 589/2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία μετατρέπονται οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου μετά από πολλά χρόνια ομηρίας, βρίσκουν τροχοπέδη το Δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο, με την αντεργατική του απόφαση να ασκήσει έφεση.
   Από ότι φαίνεται ο Δήμαρχος προτιμά να έχει τους εργαζόμενους εργασιακά όμηρους, όπως είναι τόσα χρόνια οι συνάδελφοι με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις ορισμένου χρόνου, αντί να διασφαλίσει την αξιοπρέπεια και τη σταθερότητα στην εργασία τους.
   Αυτοί οι εργαζόμενοι ήταν που στήριξαν τις δομές του Δήμου και στη πανδημία και προφανώς ο κ. Μίχος τους το ξεπληρώνει με αυτό το τρόπο.  
   Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ έχει προκηρύξει 4ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, για τους εργαζόμενους όλων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας από τις 7:00 έως τις 11:00 το πρωί και συγκέντρωση συμπαράστασης στις 8:00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο της Αγ. Βαρβάρας.
   Να είμαστε ΟΛΟΙ  εκεί, να στείλουμε το μήνυμα ότι οι συνάδελφοι δεν είναι μόνοι τους σε αυτό τους τον αγώνα.
   Εδώ  και τώρα αποδοχή της απόφασης 589/2020 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, για μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγ. Βαρβάρας σε αορίστου χρόνου. 

                                                                               4 Ιουλίου 2020
                                                                    Η Γραμματεία της ΑΣΚ ΟΤΑ