Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΑΣΕΠ-3Κ/2018: 25 Απαντήσεις σε Ερωτήσεις υποψηφίων -Φως στα θολά σημεία


Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου δόθηκε η εκκίνηση για τις προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη-μαμούθ 3Κ/2018  του ΑΣΕΠ που αφορά 8.166 θέσεις  τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων, Συνδέσμων Δήμων, καθώς και ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ ΟΤΑ.

Η ΑΣΚ-ΟΤΑ μπροστά στο 46ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας. του Δημήτρη Σταυρίδη


Φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι.
Σε λιγότερο από δυό μήνες από σήμερα ξεκινά το 46ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Θα είναι ένα Συνέδριο κρίσιμο.
Κρίσιμο για τα ζητήματα που θα κληθεί να επεξεργασθεί, για την αξιολόγηση της μέχρι σήμερα πορείας, για την ιεράρχηση των στόχων, για τις αποφάσεις που θα πάρει, για το πρόγραμμα δράσης και για τον προσανατολισμό που θα προσδώσει στο συνδικαλιστικό μας κίνημα στα επόμενα χρόνια.
Θα είναι όμως, για εμάς, κρίσιμο και για έναν άλλο λόγο.

Αυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα Διακύρηξη για το 46ο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑΑυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα
Διακήρυξη
  Εκλογές αντιπροσώπων στο 46ο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Συνάδελφοι , συναδέλφισσες , οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ καλούνται μέχρι τις 23 Απριλίου 2018 να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους για το 46ο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στον Δήμο μας οι εκλογές αντιπροσώπων έχουν οριστεί για την Τρίτη 13 Μάρτη .