Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

                        Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.!

 

Χουντικές μεθόδους από τον Αντιδήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Δημήτριο Σωτηρόπουλο, ο οποίος με έγγραφο του, που απέστειλε αργά το μεσημέρι στους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών, εν μέσω πλην σαφώς ενημέρωνε ότι η Πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ για την υγεία αύριο 1 Φεβρουαρίου 2022, απαγορεύεται για αυτούς.

Από πότε οι αιρετοί της διοίκησης Μίχου απαγορεύουν σε εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε στάση εργασίας του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού τους οργάνου;

Η απεργία είναι δικαίωμα των εργαζομένων που κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα των προγόνων μας, οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε και δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν που βλέπει επιστροφή σε πρακτικές του παρελθόντος, πρακτικές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί..

Καταδικάζουμε την ωμή παρέμβαση της Διοίκησης Μίχου στις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων και καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην αυριανή στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ για την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία, με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, εξαιτίας των πολιτικών απαξίωσης που ασκεί η Κυβέρνηση.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 13:00, στο Υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

 

 

                                                                                               31 Ιανουαρίου 2022

                                                                                        Η Γραμματεία της ΑΣΚ ΟΤΑ