Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Χαϊδάρι - Μια πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος (και κάποιες σκόρπιες σκέψεις)Στις 15 Μαρτίου ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου μας, τόσο για την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και για την εκλογή των αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στο επικείμενο 46ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Τρεις Παρατάξεις διεκδίκησαν την ψήφο των εργαζομένων:
η ΔΑΣ, με σημείο αναφοράς το ΠΑΜΕ και με πολιτική, ιδεολογική και οργανωτική καθοδήγηση του ΚΚΕ
η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (έκφραση της μεγαλύτερης σήμερα Παράταξης στην Ομοσπονδία, όπου συγκυριακά χώρεσαν όλες οι αντιλήψεις, από το παλαιό βαθύ ΠΑΣΟΚ έως τη σημερινή νεοφιλελεύθερη Δεξιά)
η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΑΠΣ), με σημείο αναφοράς τις προοδευτικές ριζοσπαστικές αριστερές δυνάμεις, ανεξάρτητα από κομματική ένταξη ή πολιτικό προσανατολισμό.
Το κλίμα, όπως είχε διαφανεί από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου ήταν έντονα πολωμένο.

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ . ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"


Συνάδελφοι -ισσες 
Σε λίγες μέρες οι εργαζόμενοι καλούνται να αποφασίσουν ποιοι συνάδελφοι θα τους αντιπροσωπεύσουν στο 46ο Συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Η παράταξή μας «Συνδικαλιστική Αλληλεγγύη», θα συμμετάσχει σε αυτήν την εκλογική διαδικασία και θα προσπαθήσει να εκλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους για το Συνέδριο. 

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ : ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ , ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"