Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΑΣΕΠ-8.845 μόνιμοι σε δήμους: Xρονοδιάγραμμα & κατανομή ανά κατηγορία εκπαίδευσης (λίστα)

Θέμα ημερών είναι η δημοσιοποίηση της προκήρυξης για τους 8.171 μόνιμους στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων και, όπως διαβεβαιώνουν πηγές του ΑΣΕΠ το ένθετο «Καριέρα+Εργασία» της ΕΦΣΥΝ, ήδη έχει προχωρήσει η κατανομή θέσεων ανά κατηγορία εκπαίδευσης. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι παρά τις καθυστερήσεις που οφείλονται κυρίως, στην αναντιστοιχία που παρατηρείται μεταξύ των θέσεων που πρόκειται να προκηρύξει η Ανεξάρτητη Αρχή με τις θέσεις για τις οποίες ζητούνται διάφορα προσόντα, το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα στο οποίο είχε αναφερθεί στο προηγούμενο τεύχος το ένθετο «Καριέρα+Εργασία» της ΕΦΣΥΝ ισχύει.

Συγκεκριμένα, πηγές του ΑΣΕΠ σχετικά με το χρόνο αποστολής της προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο, σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Ο ορίζοντας μας είναι να βγει η προκήρυξη μέχρι τέλος Γενάρη». Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να αποσταλεί και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Δηλαδή, με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή το ΑΣΕΠ:
Η αποστολή Προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο αναμένεται να γίνει ανάμεσα στις 25 με 31 Ιανουαρίου.
Η Δημοσίευση στο ΦΕΚ αναμένεται να γίνει μέσα σε πέντε ημέρες από την αποστολή της (σ.σ. δηλαδή από 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου)
Οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 14 έως τις 20  Φεβρουαρίου, αφού προηγηθεί η 15θημερη διαδικασία «ωρίμανσης»: (σ.σ. να γίνει δηλαδή γνωστή στο ευρύτερο κοινό)
Η υποβολή αιτήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μετη την προθεσμία των 15 ημέρων για την ηλεκτρονική υποβολή και ακόμη τριών ημερών για την αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών στο ΑΣΕΠ, δηλαδή, από 1 έως 5 Μαρτίου.
Η κατανομή των 8.171 θέσεων μέσω ΑΣΕΠ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ένθετου «Καριέρα+Εργασία» της ΕΦΣΥΝ, οι 8.171 θέσεις έχουν κατανεμηθεί ως εξής:
-5.241 θα είναι οι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ)
-2.714 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.)
-216 Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)
Η κατανομή των πρώτων 559 θέσεων μέσω ΟΑΕΔ
Υπενθυμίζεται ότι με ΑΠΟΦΑΣΗ της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου που δημοσιέυτηκε στο ΦΕΚ την περασμένη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου έγινε η κατανομή των πρώτων 559 θέσεων της προκήρυξης που θα προκηρυχθούν μέσω ΟΑΕΔ. Πρόκειται για ΥΕ και ΔΕ θέσεις που αφορούν τα προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/98
ΠΗΓΗ:  http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/asep-8-845-monimi-se-dimous-xronodiagramma-katanomi-ana-katigoria-ekpedefsis-lista/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου