Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

απάντηση στο ΜΕΤΑ-ΟΤΑ από την ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ζωγράφου
                                                ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Το ΜΕΤΑ - ΟΤΑ θα πρέπει να καταλάβει πως το μέλος της παράταξης και πρόεδρος του συλλόγου των  εργαζομένων  του δήμου Ζωγράφου, υπερασπίζεται σταθερά τα συμφέροντα των εργαζομένων του δήμου Ζωγράφου και  δεν θα τους  χρησιμοποιήσει ποτέ για την εξυπηρέτηση κομματικών και μικροπαραταξιακών σχεδιασμών.

Πίσω από την  συστηματική στοχοποίηση της παράταξης μας και της προέδρου των εργαζομένων από το ΜΕΤΑ - ΟΤΑ, κρύβονται προσωπικές και μικροκομματικές επιδιώξεις κάποιων ισόβιων επαγγελματιών συνδικαλιστών, που  έχουν ξεχάσει τι σημαίνει εργασιακός χώρος και αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων των εργαζομένων.
Καθισμένοι πίσω από τα συνδικαλιστικά τους γραφεία, χρησιμοποιούν  κάποιες γραφικές περιπτώσεις συνδικαλιστών  στο δήμο Ζωγράφου που  δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να βρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο και να συκοφαντούν την πρόεδρο των εργαζομένων.
Η πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Ζωγράφου δεν είναι παιδί κανενός κομματικού σωλήνα που κατασκευάζει συνδικαλιστές, έγινε συνδικαλίστρια μέσα από τους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των διαθέσιμων - απολυμένων ως πρόεδρος των σχολικών φυλάκων, χωρίς κομματικό χρίσμα και αυτό είναι που τους ενοχλεί.
Η Σταματία Τσουμέα απέδειξε, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες όταν βρέθηκε στη διαθεσιμότητα μαζί με χιλιάδες άλλους σχολικούς φύλακες πως δεν φοβήθηκε  τον πόλεμο.
Η ανακοίνωση του ΜΕΤΑ - ΟΤΑ  προσβάλει τους ίδιους τους εργαζόμενους του δήμου Ζωγράφου, όταν λέει πως  το μέλος της παράταξης  τους  πρωτοστάτησε στους αγώνες για την παροχή των  μέσων  ατομικής προστασίας  και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα με τους συμβασιούχους.
Οι εργαζόμενοι  του δήμου Ζωγράφου συλλογικά και συντεταγμένα πρωτοστατούν, διεκδικούν και  αγωνίζονται χωρίς να έχουν την ανάγκη ανύπαρκτων ψευτοπρωτοποριών.
Στο μόνο που πρωτοπορεί το μέλος της παράταξης τους είναι στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις φασίζουσες συμπεριφορές, που καμιά σχέση δεν έχουν με την ηθική και τις αξίες της αριστεράς.
Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε.
Θα εξακολουθούμε να παλεύουμε για την ενότητα των εργαζομένων, μέσα από τα συλλογικά μας όργανα, γιατί ξέρουμε πως αυτό είναι το όπλο των ανθρώπων της τάξης μας. Τα  μικροκομματικά παιχνίδια, οι προσωπικοί σχεδιασμοί συνδικαλιστικών στελεχών  και οι διχαστικές συμπεριφορές  απογοητεύουν και  διασπούν τους εργαζόμενους. Τους κάνουν να γυρνούν την πλάτη και να απομακρύνονται  από τα συνδικαλιστικά τους όργανα. Τους καλούμε σε επαγρύπνηση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και των συλλογικών μας οργάνων, από τέτοιου είδους διασπαστικές πρακτικές.
Η δική μας πείρα λέει πως ότι έχουμε κατακτήσει το καταφέραμε με ενότητα και αγώνα και όχι με υπονόμευση των οργάνων του συλλόγου και με διασπάσεις.
Η Πρόεδρος  των εργαζομένων  του δήμου Ζωγράφου θα συνεχίσει με την ίδια αγωνιστικότητα να παλεύει για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων όλων των εργαζομένων  που εκπροσωπεί, κόντρα σε αυτούς που θέλουν να την εξοντώσουν συνδικαλιστικά και προσωπικά. 

                                                                                                Ιανουάριος 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου