Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ SITE aftidioikisi.gr

Η ΑΣΚ- ΟΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΤΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚ ΟΤΑ

Με  έκπληξη..  πληροφορηθήκαμε, το πρόσφατο (17/5/2018), δημοσίευμα του ηλεκτρονικού  site ενημέρωσης  aftodioikisi.gr, περί πιθανής αλλαγής της σύνθεσης της νέας εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ.
Στο άρθρο αναφέρεται  «ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που συνεδριάζει με αυτή τη σύνθεση» και επικαλείται ότι τις πληροφορίες αυτές τις αντλεί από μέλη της ΑΣΚ - ΟΤΑ, τα οποία δήθεν λένε ότι «θα έπρεπε να έχει γίνει κλήρωση όχι για την έδρα του ΜΕΤΑ - ΟΤΑ αλλά για την δεύτερη έδρα της ΔΑΚΕ. Κι αυτό γιατί στην συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου την περασμένη Πέμπτη, οπότε και έγινε η σχετική ψηφοφορία απουσίαζε ένα από τα μέλη της στο ΓΣ (σ.σ. ο Χρήστος Γερούτης από το δήμο Αθηναίων, με το παρασκήνιο  σχετικά με την εκούσια, όπως όλα δείχνουν, απουσία του, να είναι πλούσιο), με αποτέλεσμα η ΔΑΚΕ να μείνει με πέντε μέλη».
   Κάνουμε σαφές προς όλους, ότι η παράταξη μας εκπροσωπείται από τα νόμιμα εκλεγμένα όργανα  και τα δύο μέλη του Γενικού Συμβουλίου που εκλέχτηκαν ( στο 46Ο συνέδριο με το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας ), με τα οποία ουδέποτε το συγκεκριμένο  site ήρθε σε επαφή μαζί τους.
Ως ΑΣΚ – ΟΤΑ δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε να μας εμπλέκουν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και σε  διάφορα παιχνίδια αποπροσανατολισμού από τα σημαντικά προβλήματα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Καλό θα είναι να το θυμούνται αυτό κάποιοι.
                                                                                         Αθήνα 18 Μαΐου 2018
                                                                                                                Η Γραμματεία της ΑΣΚ ΟΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου